Kedves szülő!

Szeretettel köszöntjük az Educsepp.hu oldalon!

Az itt hozzáférhetővé tett információkkal, háttéranyagokkal az Egy Csepp Figyelem Alapítvány célja, hogy gyermeke 1-es típusú diabéteszes iskolatársainak mindennapjairól és ezáltal a diabéteszről adjon át ismereteket vagy a témáról már meglévő információit felfrissíthesse.
Ezen a felületen a KiDS programunk Ön számára is fontos és érdekes anyagait tettük elérhetővé, melyet a jövőben a képzéseink során megfogalmazott igényeknek megfelelően bővítünk majd.

A KiDS program célja, hogy elősegítse:

A gyerekeknek egy izgalmas tematikus napon vesznek részt, ahol az előadást az alapítvány által fejlesztett Egy nap Cukkerbergben elnevezésű témanappal teszünk izgalmassá és érdekessé. A tanárok és a szülők egy-egy gyakorlati információkat is érintő szakmai előadás formájában kapnak tájékoztatást.

A KiDS a Nemzetközi Diabétesz Szövetség globális programja, melyet 2018-ben az Egy Csepp Figyelem Alapítvány adaptált, és viszi el a magyarországi iskolákban. A program elsődleges támogatója világszerte a Sanofi gyógyszercég. Az oktatási anyag hazai orvos-szakmai adaptációját a Magyar Diabetes Társaság segítette.

Hasznos böngészést kívánunk!

A szülők és pedagógusok számára készült KiDS képzés tartalmainak támogatója a Sanofi